Samsung Galaxy Tab 3, 10.1", Blauw

Samsung Galaxy Tab 3, 10.1", Blauw


De Handmade Series bestaat uit een serie van handgemaakte cases / smart covers / beschermhoezen voor Smartphones & Tablets van Apple en Samsung. De vraag is natuurlijk: waarom is deze case voor je Smartphone of Tablet zo goed en waarom zou ik voor JisonCase® kiezen?

 • Kwaliteit

Allereerst is de kwaliteit van de case van belang. Zodra je een case koopt die binnen een korte tijd alweer aan vervanging toe is, is dit geen goede investering. Dit is een reden waarom wij alleen voor de allerbeste kwaliteit gaat. 

Hoe gaan wij voor de beste kwaliteit?
Wij doen dit door niet alleen kwalitatief hoogwaardige materialen te gebruiken maar ook door de case traditioneel met de hand te vervaardigen. Wij zijn ervan overtuigd dat een case de aandacht nodig heeft die hij verdient en daarom maken wij elke case met de hand. Alleen op deze manier krijg je case van hoge kwaliteit en de beste afwerking. Doordat wij op deze wijze onze cases maken, kunt u erop vertrouwen dat u te allen tijde een kwaliteitsproduct zult ontvangen. 

 • Design

Naast de kwaliteit gaat het natuurlijk ook om het design van de case. De Galaxy Tab heeft van zichzelf een elegant en strak design en je wilt niets liever dan dit design behouden.  

Hoe zorgt deze case voor dit gewenste design?
Wij zorgen ervoor dat onze cases erg compact zijn en niet groter zijn dan nodig. Dit zorgt ervoor dat je Galaxy Tab een erg strakke uitstraling krijgt en dat hij niet veel dikker oogt dan dat hij van zichzelf is. Een mooi design zit hem in de details en daarom hebben wij ons logo in aluminium op de voorkant geplaatst en is elke hoek en elke lijn strak afgewerkt.


​Daarnaast zijn de knoppen zoals de stand-by knop en de volumeknoppen afgedekt met flexibel stukje materiaal waardoor het uiterlijk strakker is, maar de knoppen nog altijd te bereiken zijn.

 • Gebruiksvriendelijk

De kwaliteit en het design van een case zijn natuurlijk erg belangrijk, maar wanneer hij niet praktisch in het gebruik is dan is een case alleen maar lastig.

Onze cases zijn zoals genoemd bij het "Design" erg compact en niet groter dan nodig. Dit betekent dat de Galaxy Tab te allen tijde erg handzaam blijft en dat hij makkelijk te bedienen is. 

Verder is het te allen tijde mogelijk om de knoppen te bedienen en de aansluitingen te bereiken. De stand-by knop en de volumeknoppen zijn weggewerkt onder een flexibel stukje leer, waardoor de Galaxy Tab een strakker design krijgt maar je kunt deze nog altijd gemakkelijk bedienen.


​Kortom: dit is een case waar u een lange tijd veel plezier van zal hebben en is geen goedkoop, duurkoop scenario.

 

De voordelen van de Handmade Series van JisonCase® op een rij:

 • 100% Handgemaakte case
 • Kwaliteit - Alleen de allerbeste kwaliteit, zowel materiaal als afwerking
 • Design - Een blikvanger als het op design aan komt. Dit is te danken aan het materiaal, de afwerking en de details.
 • Gebruiksvriendelijk - Dankzij de handzaamheid en de uitsparingen voor alle aansluitingen en knoppen.

 

 

 "Kies voor JisonCase en wij stellen u niet teleur"

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

 • Merk: Jisoncase
 • Model: Galaxy Tab 3
 • Beschikbaarheid:
 • €59,95
 • Excl. BTW: €49,55